OP jaston uudet edustukset mukana tapahtumassa

opjasto_senneb

Sennebogen materiaalinkäsittelykoneiden Suomen edustus siirtyy OP jastolle 1.4.2017 alkaen. Emoyhtiö, OP gruppen, on Sennebogen maahantuoja myös Ruotsissa ja Tanskassa. Tämä antaa paljon synergia-etuja varaosapalvelujen, esittelykoneiden ja uusien koneiden nopeiden toimitusten osalta. Uutena edustuksena OP jastolla nyt myös Inan Makina MTB iskuvasarat ja hydrauliset lisälaitteet.

OP jaston myyntipäälliköksi on nimitetty Urho Voutilainen ja huoltopäälliköksi Joakim Monto. Molemmilla on aiempien työtehtäviensä ansiosta vahva osaaminen materiaalinkäsittelykoneiden sekä kurottajien myynnistä ja jälkimarkkinoinnista.

Uusiin tuotteisiin ja uuteen henkilökuntaan on hyvä mahdollisuus tutustua Mansen Mörinöillä. OP jasto on tapahtumassa osoitteesta Jasperintie 300, Pirkkala (Lamminsivu Oy).

OP jasto avaa alkuvuoden aikana myös uuden toimipisteen Etelä-Suomeen, korjaamo ja myynti, nykyisen Oulun toimipisteen lisäksi. Myös sopimushuoltoverkosto laajenee vuoden 2017 aikana.

OP jasto on Suomessa Doppstadt kierrätyslaitteiden maahantuoja ja tunnettu myös edullisten terien, varaosien ja huollon toimittajana useimpiin yleisiin iskuvasaramerkkeihin. Yrityksellä on pitkä kokemus Krupp- ja AtlasCopco iskuvasaroista. Ruotsalainen OP gruppen panostaa vahvasti liiketoiminnan kasvuun Suomen tytäryhtiössään. OP gruppen tarjoaa koneita ja laitteita mm. erilaisten materiaalien kustannustehokkaan kierrätyksen eri vaiheisiin kuten käsittelyyn, lajitteluun ja jalostusarvon nostamiseen uusiokäyttöä varten. Tällä sektorilla OP gruppen on jo merkittävä toimija Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

opjasto_koneet
 
vasara ja rikkoutuva kivi