Rotatorilla huippukoneet ja huutokauppakeisari

MM_2016_1

Rotatorin Pirkkalan toimipisteessä on esillä koneet ja laitteet maailman johtavilta konevalmistajilta. Pihamaalta löytyy sekä uutuuksia, että kattaus huollettuja vaihdokkeja kaikista koneryhmistä ja kokoluokista.

Tapahtumassa edustettuina ovat Rotatorin kaikki tuotteet kuten Hitachin ZX-6 sarjan kaivinkoneet ja pyöräkuormaajat, Bomagin 5-sarjan maantiivistyskalusto, entisestään täydentynyt Furukawa -mallisto, Merlo-kurottajat, UniCarriers trukit, JLG ja Dino henkilönostimet, Maeda mininosturit sekä Rotarentin kattava konevalikoima ja työmaakalusto. Koeajossa tänä vuonna mm. Hitachi ja Johnston Sweepers.

Myös vähän järeämpi kalusto on tänä vuonna näyttävästi esillä. Pihalta löytyy mm. Hitachi ZW550-6 pyöräkuormaaja, EH1100-5 kiviauto, ZX870LCR-5 kaivinkone ja Bell dumpperi.

Bomag 50 vuotta Suomessa

Rotator on edustanut Bomagia jo 50 vuotta! Juhlavuosi näkyy myös Mörinöillä. Esillä on mm. ensimmäinen 3D-jyrä, jonka mittalaitteisto on asennettu Novatronin toimesta. Ensi-esittelyssä ja koeajettavana ovat myös Bomagin radio-ohjattavat jyrät.

Jälkipalveluiden palvelupistettä ei kannata ohittaa. Luvassa on huikeita varaosa- ja huoltotarjouksia sekä arvontaa. Asiantuntijamme ovat paikalla selvittämässä koneiden tekniikkaa ja mahdollisia ongelmia, joten tule rohkeasti keskustelemaan ja kysymään! Perinteinen rompetori on myös täynnä mielenkiintoista ostettavaa.

Aki-Palsanmäki-ja-Heli_2017

Mukana on yli 30 yhteistyökumppania jotka esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan Rotatorin ulko- ja sisätiloissa. Sekä asiakkaiden että järjestävän tahon viihtymisen varmistavat makkaranpaistopiste sekä ruoka- ja kahvitarjoilu. Lauantaina klo 11 alkaen järjestämme huutokaupan, jossa meklarina toimii huutokauppakeisari Aki Palsanmäki, mukana myös Heli. Perheen pienempiä viihdyttää pomppulinna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MM_2016 makkaranuotio_1 Radio-ohjattava Bomag BMP8500