Tamrex ja Dimex mukana Mansen Mörinöissä

Tamrex ja Dimex yhdistävät voimansa ja osallistuvat yhteisosastolla Mansen Mörinöihin 7.–8.4.
Pirkanmaan oma raskaskone- ja kuljetuskalustotapahtuma kerää jälleen kerran tuhannet kuljetusammattilaiset tutustumaan alan toimijoihin ja tuotteisiin, ja olemme ilomielin menossa mukana.

Osastomme sijaitsee Lempäälässä Real Machinery / RealParts -tiloissa (Realparkinkatu 9, Lempäälä) ja tuomme mukanamme värikkään ja näkyvän valikoiman kuljetusammattilaisille soveltuvia työvaatteita. Unohtamatta tietenkään perheen pienimpiä, sillä myynnissä myös viime vuonna suuren suosion saaneet Dimexin lastenvaatteet alennetuin hinnoin. Osastollamme lisäksi esillä lasten talvihaalari, joka on yhden talven ajan ollut ahkerassa käytössä vilkkaalla esikoululaisella — kannattaa käydä katsomassa kuinka hyvässä kunnossa kestävistä materiaaleista tehty haalari edelleen on. 

Aikuisille myynnissä tarjoushintaan esimerkiksi Dimexin hi-vis T-paitoja 25 e/kpl sekä Dimex hi-vis softshell-takit 110 e/kpl. Ja paljon muuta hanskoista huppareihin!

Lapiointikisassa kaikki osallistujat saavat makoisan karkkirasian ja tarkin lapioitsija voittaa Dimexin Asenne-housut. Poikkea osastollemme ostoksille, kisailemaan tai tule muuten vain jutulle! 

Osastonumerot 85 ja 86 / Realparts.

Tervetuloa, nähdään Mörinöissä!

 

Kirsi Oldén, Tamrex Oy, puh. 050 523 7276
Emilia Peltola, Tamrex Oy
Lotta Voutilainen, Dimex Oy, puh. 040 300 4543

 

tamrex-logo_mm17

Tamrex Oy on tamperelainen hyvän palvelun turvallisuustalo, jonka tuotevalikoima kattaa työvaatteiden ja -kenkien lisäksi monipuolisesti työ- ja paloturvallisuustuotteet laidasta laitaan. Kivijalkamyymälöitä Tamrexilla on kolme, joista kaksi Tampereella ja yksi Hämeenlinnassa. Lisäksi verkkokauppamme on yksi alan kattavimmista. www.tamrex.fi

dimex-logo_mm17

Dimex-työvaatteet on suunniteltu Suomessa suomalaisten työmaiden vaihteleviin oloihin. Ne on tehty kestäviksi, toimiviksi ja turvallisiksi työvaatteiksi kaikille niille, jotka tekevät työnsä täydellä asenteella. www.dimex.fi