Uutuus Giant esillä Mansen Mörinöillä

Giant_V761T_1

Tobrocon lippulaiva Giant V761T on nyt rantautunut Suomeen. Maahantuoja Kurikan Hyväkone Oy esittelee uuden sukupolven kuormaajaa ensimmäistä kertaa Suomessa Mansen Mörinöillä. Koneen lisäksi tapahtumaan osallistuvat perjantaina myös edustajat Hollannista Tobroco:n tehtaalta.

V761T koneesta erityisen tekee sen ainutlaatuinen ja täysin uudenlainen voimanhallintajärjestelmä. Kone kykenee jakamaan Deutz koneen tarjoamat 76 hv juuri sinne, missä tehoa tarvitaan. V761T säätää kaasun, välityksen, työhydrauliikan tuoton sekä paineen juuri sopivaksi kulloisenkin tilanteen mukaan. Järjestelmällä saavutetaan huomattavasti parempi polttoainetehokkuus kuin perinteisellä tekniikalla.

V761T-SIDE
Ainoana kokoluokassaan (5600 kg) V761T tarjoaa täysin ohjelmoitavissa olevan työhydrauliikan. Tämä uusi virtauksenjakojärjestelmä mahdollistaa käytettävissä olevan öljyvirtauksen ohjaamisen toisistaan riippumattomasti eri toiminnoille. Esimerkiksi puomin nosto- ja laskunopeudet, sekä kiihtyvyydet voidaan ohjelmoida jokaiselle työlaitteelle erikseen. Näin ollen työtuntuma on jokaiseen tilanteeseen optimaalinen. Käyttönopeus 35 km/h lyhentää siirtymäaikoja, ja älykkään voimanhallinnan ansiosta V761T tekee sen pienellä polttoainemäärällä. V761T määrittää taloudellisimman välityksen ja kaasun asennon kulloisenkin ajotilanteen mukaan.

V761T koneesta on saatavana myös TELE-malli, jonka nostokorkeus ylettyy yli viiteen metriin. 100 ltr/ min, sekä 250 baarin kuorman tunnistava työhydrauliikka ei turhaan kierrätä ja lämmitä öljyä järjestelmässä, vaan tuottaa vain tarpeen vaatiessa riittävän paineen ja virtauksen. Kone on tilattavissa vakiopumpun sijaan 150 ltr/ min tuottavalla pumpulla, joka riittää isonkin työlaitteen tarpeisiin.
 
Työkoneeseen on saatavana myös paljon lisäominaisuuksia, kuten isompi työpumppu, huomiovalot tai Giantin patentoima Stabilo-järjestelmä.

www.hyvakone.com