Mansen Mörinät 2018 Volvolla

mm2018_volvolla

Taas on kevät tullut Suomeen, sen huomaa siitä että Volvolla Möristään perinteisesti. Kelit näyttivät melko epävarmoilta vielä muutama päiviä sitten, mutta asiakkaiden toivomuksesta tilasimme hieman paremmat kelit perjantaille ja lauantaille. Joten nyt ei löydy tekosyitä olla lähtemättä vuoden 2019 Mansen Mörinöille ja varsinkin Volvolle, Tuottotie 8, Pirkkalaan. 

Ja nähtävää riittää, aivan uusia koneita löytyy useitakin; EWR170E pyöräalustainen kaivukone tekee ensiesiintymisensä, samoin kompakti pyöräkuormaaja L25HS, kuten myös uusi jyrä DD105. Harvemmin nähtävillä olevista koneista voi mainita EC750E kaivukoneen ja L260H pyöräkuormaajan. Muita tutumpia Volvo koneita on esillä iso määrä, tela-alustaisia, pyöräalustaisia, pyöräkuormaajia, jyriä.  Jos tarvitset hyvää dieselmoottoria johonkin omaan tarpeeseesi, paikalla on Volvo Pentan edustaja auttamassa Sinua. 

Käytettyjä vaihtokoneita on myös pitkä rivi, joten tule ja tee tarjous. Rompetorilta voit tehdä kevään löytöjä, ja kohtuu hintaan. Vaikkapa pikkuisen käytetty kauha, josta voi ideoida vaikka paljun.

Toimipisteestämme Sinulla on myös mahdollisuus saada tietoa Volvo ”Soft products” tuotteista, kysy lisää paikanpäällä. Ja jos tekemisen puute iskee, paikalla on Volvon Rekrytori kertomassa mahdollisuuksista. 

Ei voi myös unohtaa laadukkaita yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat paikalla esittelemässä laadukkaita tuotteitaan ja palveluja.  Heitä ovat mm. Novatron, SKF, Tamtron, Steelwrist, Rototilt, Allu, Marakon, Hammerglass, Ramirent, Cobra, Tampereen Vaakatekniikka, Ecomeca.

 


 

TÄRKEÄ VOLVO-TIEDOTE!

Mansen Mörinöillä, Volvon toimipisteessä, Tuottotie 8 jaossa kuuluisia Volvo-ämpäreitä!

mm2018_volvolla02

Jako alkaa kumpanakin päivänä klo 10 alkaen! 

Marjakausi on tulossa, pidä puolesi.