Mansen Mörinät Rotatorilla

rotator_mm18_Nostinpiha

Rotatorin Pirkkalan pihamaalta löytyy mielenkiintoisia uutuuksia kuten Suomen ensimmäinen pitkäpuominen Hitachi ZX85US-5A kaivinkone, Hitachi ZW150PL-6 pyöräkuormaaja sekä JLG:n 1932R ja 4045R sekä DINO 280RXT henkilönostimet. 

rotator_mm18_IMG_4947
Tapahtumassa edustettuina ovat Rotatorin kaikki tuotteet kuten Hitachin ZX-6 sarjan kaivinkoneet ja pyöräkuormaajat, Bomagin maantiivistyskalusto, Furukawan iskuvasarat ja purkutyökalut, Merlo-kurottajat, UniCarriers trukit sekä JLG ja DINO henkilönostimet. Rotarent esittelee kattavaa työmaakalusto- ja konevalikoimaa, jossa viimeisimpänä lisäyksenä on Merlo CINGO tuoteperhe minidumppereineen ja ketjukaivureineen. Lisäksi esillä on laaja kattaus huollettuja vaihdokkeja kaikista koneryhmistä ja kokoluokista.

Jälkipalvelut tarjoavat Mörinäpäivien ajan ainutlaatuisia varaosa- ja huoltotarjouksia. Perinteinen rompetori on myös täynnä mielenkiintoista ostettavaa.

rotator_mm18_2017 halli

Mukana on noin 30 yhteistyökumppania jotka esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan Rotatorin ulko- ja sisätiloissa. Sekä asiakkaiden että järjestävän tahon viihtymisen varmistavat makkaranpaistopiste sekä ruoka- ja kahvitarjoilu. Konekentälle on varattu koeajoa (Hitachi, Bomag, Johnston) niin isommille kuin pienille kuljettajille. Koeajokentällä on myös esittelyssä MB-murskakauha. Tapahtuman juontajana toimii molempina päivinä Marianne Harjula.

https://www.rotator.fi/mansen-morinat-2018/

Yhteistyökumppanit:

Koneviesti, Euromaster, Ahlsell, Suomen Elektrolind Oy, Steelwrist AB Finland, Oy SKF Ab, GEOS OM-Tekniikka Oy, Rototilt Oy,

3D-KOPPI Oy, Novatron Oy, Migmen Oy, Tamtron Oy, Katveturva Oy, Suomen Hyötyajoneuvokeskus Oy, Ham-Re Oy, Metso Minerals, SITECH Finland, MultaVEX Oy, Orapi Nordic Oy Ab, Kaha Oy, Oy Fodio Ab, Rotozi Oy, TAKK, Dynaset Oy, Metsätyö Oy, KoneJare Oy, REMU Oy, Bike & Boat World Oy, Finncont Oy