Satatekniikka nyt uusissa isommissa tiloissa Pirkkalassa

Satatekniikka nyt uusissa isommissa tiloissa Pirkkalassa.
Olemme virallinen jälleenmyyjä Hydac:n ja Bosch Rexroth:n tuotteille Pirkanmaalla ja Satakunnassa.
Tule tutustumaan tuotevalikoimaan ja palveluihimme Mansen Mörinöissä. Tapahtuman erikoistarjouksena myymme rajoitetun erä kuorma-autopumppuja ja vapaakiertoventtiilejä Mörinä-hinnoin.

Olemme valtakunnallisesti toimiva täyden palvelun talo. Tarjoamme palveluitamme laajalle asiakaskunnallemme ympäri Suomea, ja toimimme ulkomailla yhdessä kansainvälisten kaivos-, metalli- ja paperiteollisuuden toimijoiden kanssa.

Yrityksemme on erikoistunut hydrauliikan, pneumatiikan ja keskusvoitelujärjestelmien suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon ja varaosamyyntiin. Olemme panostaneet erityisesti viime vuosina sylinterihuollon ja valmistuksen modernisointiin.
Pystymme tarjoamaan kaikki laitteiden ja järjestelmien vaatimat palvelut niiden koko elinkaaren ajalta. Panostamme ympäristö- ja käyttöturvallisuusnäkökohtiin ja laadunvarmistukseen kaikessa toiminnassamme.

Satatekniikka tarjoaa asiakkailleen täyden palvelun hydrauliikan ja pneumatiikan alan kaikilta osa-alueilta. Tuotevalikoimaamme kuuluvat modernit mittalaitteet ja muut työvälineet, joiden hyödyntäminen täydentyy asentajiemme ja työnjohdon määräajoin toteutettavalla teknisellä jatkokoulutuksella. Yrityksemme on aktiivisesti mukana uusien tuotteiden ja innovaatioiden seuraamisessa ja käyttöönotossa.

PORI
Käyntiosoite: Tommilantie 2, 28610 PORI, Tel. +358 2 637 6850

TAMPERE
Käyntiosoite: Jasperintie 270 A8-A9, 33960 Pirkkala, Tel.+358 400 285 100

www.satatekniikka.fi