Tervetuloa viihtymään ja koeajamaan Lempäälään

doosan_realmacinery_mm2018

Lempäälässä RealMachineryllä on tänäkin vuonna iso tapahtuma. Nyt kun RealMachineryn sijanti on hyvin tiedossa keskittyy tapahtuma tänä vuonna entistä enemmän koneryhmän tuotteisiin ja palveluihin

AFW_150-2_realmachiney_mm2018

Erityisesti koeajo- ja esittelyalueeseen on panostettu kovasti. Aikaisempina vuosin Traktor-Pullingille omistettu rata-alue on nyt kokonaisuudessaan koeajoaluetta. Sinne on tuotu tarpeeksi soraa ja mursketta, jotta koeajot voidaan suorittaa kunnolla. Doosanilta testattavana on useita 5-sarjan konetta. Asfaltti ja maantiivistys ovat RealMachinerylle merkittävä tuotealue ja esillä on Ammann:in uusimmat levittimet, lätkät ja jyrät. Nostopuolen tarjonta on laaja sieltä esimerkiksi esillä Haulotte:n ja Potainin tuotteita. 60-vuotista juhlavuottaan viettävä Bobcat on laajasti esillä Mörinöillä. Myös Bobcatin demokuljettaja Robby Bosch viihdyttää Mörinäkansaa omalla esityksellään. Ylpeänä esitellään myös huolto- ja varaosapalveluita. Kenttähuoltoon RealMachinery on panostanut erityisesti ja tämän sektorin kalustoa ja henkilökuntaa on paikalla runsaasti. RealMachineryn henkilökunnan erottaa punaisesta takista tai puserosta.

Tuttuun tapaan RealMachineryn pihalla on iso kattaus toimialan parhaita näytteileasettajia. Yhteistyökumppaneita tänä vuonna on noin 50 kappaletta, jotka tuovat lisäarvoa meidän Mörinöille.

Riitta-Supperi_VickyRosti_realmachinery_mm2018

Vaikkakin tänä vuonna isot panostukset ovat koeajokentissä niin viihde puoltakaan ei ole unohdettu. Lauantaina kannattaa suunnata jo hyvissä ajoin RealMachinerylle tutustumaan ensin koneisiin ja puolenpäivän aikaan viihdetarjontaan. Lauantaina RealMachinery:lla vierailee keihäänheittäjä Antti Ruuskanen. Hän on juontajan haastateltavana päivän mittaan ja kertoo tulevasta kisakaudesta ja siihen valmistautumisesta. Trial-moottoripyörät viihdyttävät tunnin välein maansiirtoalaan sopivalla radalla ja sata salamaa iskee tulta noin klo 13:00 kun Virve “vicky” Rosti ottaa lavan haltuun. Erityisesti lauantaille on panostettu koneiden kuljettajiin ja sopivaa ohjelmaa ja tarjontaa on luvassa kuskeille erityisesti klo 14:00 eteenpäin ja jopa virallisen päättymisajan jälkeenkin.