STADIN MÖRINÄT 9.-10.6.2023

Mansen Mörinöiden sisartapahtuma Stadin Mörinät järjestetään ensimmäistä kertaa 9.–10.6.2023.

Pirkanmaalla menestyksekkäästi järjestetty Mansen Mörinät laajenee pääkaupunkiseudulle, kun Stadin Mörinät levittäytyy eri puolille pääkaupunkiseutua kesäkuussa 2023. Mörinä-konseptin mukaisesti mukana olevat tapahtumajärjestäjät esittelevät tuotteitaan omissa toimipisteissään eri puolilla pääkaupunkiseutua.

”Olemme olleet mukana järjestämässä ja organisoimassa Mansen Mörinöitä vuodesta 2002 alkaen ja nyt tuli aika laajentaa konseptia pääkaupunkiseudulle. Olemme saaneet alueen kauppiailta toiveita järjestää vastaava tapahtuma alan suurimmalla markkina-alueella. Konseptimme on koettu kustannustehokkaaksi ja helpoksi osallistua. Samalla se voidaan myös todeta vastuulliseksi, koska muun muassa näyttelykaluston siirtoja ei tarvitse tehdä”, kertoo Konepörssi-lehden päätoimittaja Jussi Lehtonen.

Stadin Mörinät tapahtumaan on jo ilmoittautunut mukaan useita johtavia raskaskalustoalan maahantuojia ja kauppiaita. Mansen Mörinät ja Stadin Mörinät ovat Alma Media konserniin kuuluvan Konepörssi-lehden tuotemerkkejä.

Mansen Mörinät järjestetään Pirkanmaalla 14.-15.4. ja Stadin Mörinät pääkaupunkiseudulla 9.-10.6.

LISÄTIETOJA:
Jussi Lehtonen
jussi.lehtonen@almamedia.fi
p. 0400 630 607
www.stadinmorinat.fi